Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На засіданні сесії прийняли рішення про виділення коштів з міського бюджету на заходи з боротьби з коронавірусом COVID – 19

Сесії
23.03.2020

Сьогодні, 23 березня, відбулось засідання 25 сесії, під час якої депутати селищної ради внесли зміни до бюджету на 2020 рік.

Зокрема вирішили надати субвенцію районному бюджету для

  • КНП «Сосницька центральна районна лікарня» – 180 000 грн;
  • КНП «Сосницький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» – 70 000 грн;

на проведення заходів по запобіганню та боротьбі з коронавірусною інфекцією на території громади.

Передбачається, що за ці кошти лікарня зможе придбати засоби індивідуального захисту для лікарів та іншого персоналу; дезінфікційні засоби; ліки, необхідні для лікування хворих; запас ліків для швидкого реагування та інше.

Керівництво медичних закладів вирішуватиме цілі, на які витрачатимуться кошти, в процесі роботи та по мірі виникнення проблем.

Крім того було внесено зміни до Програми соціального захисту населення. Зважаючи на карантинні заходи, які застосовуються в Чернігівській області, зокрема припинення автобусного міжміського сполучення, було прийнято рішення виплачувати хворим на ниркову недостатність по 400,00 грн на самостійну організацію доїзду до місця проведення процедури гемодіалізу.

Також, в зв’язку з необхідністю економії селищного бюджету та з метою підтримки медичних закладів, було прийнято рішення про припинення виплат стимулюючого характеру (премії та надбавки за інтенсивність роботи) голові та секретарю Сосницької селищної ради. На період карантинних заходів, також тимчасово призупиняються виплати стимулюючого характеру співробітникам апарату селищної ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше