Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Надзвичайний форум реального сектору економіки Чернігівщини

Новини
25.02.2020

Запрошуємо представників бізнесу Чернігівщини взяти участь в Надзвичайному форумі реального сектору економіки Чернігівщини, який відбудеться 28 лютого о 10.00-14.00 в Чернігівській обласній раді (велика зала засідань, проспект Миру, 43).

Головна мета форуму: забезпечення ефективної співпраці підприємництва з владою в напрямку підтримки сталого розвитку промисловості України. За участю народних депутатів України та перших осіб міста та області.

Підприємці Чернігівської області виносять на обговорення Надзвичайного форуму кілька проблемних питань державної промислової, аграрної та експортної політики, які різко погіршили бізнес-клімат в Україні. Таке погіршення відчувають на собі усі верстви підприємництва — ФОПи, малий та середній бізнес, експортери та інші.

Організатори форуму: Чернігівське обласне об’єднання роботодавців «Сіверщина», Чернігівська регіональна торгово-промислова палата, Громадське об’єднання «Сяйво Сіверщини», Обласна організація роботодавців «Асоціація роботодавців Чернігівщини», Антикорупційна громадська спілка «Совість».

Форум проводиться за підтримки Чернігівської обласної ради.

Приходьте 28 лютого на форум!

 Участь – безкоштовна, реєстрація – обов’язкова.

Зареєструватись на форум та детальніше ознайомитись з програмою події ви можете на сайті: www.chernihiv-forum.chamber.cn.ua

Додаткова інформація по тел.: (097) 26-00-310, siver2009@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше