Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про відбір спеціалістів до участі в проєкті «Психологічна підтримка дітей та дорослих в умовах війни»

Новини
23.03.2023

Запрошуємо педагогів та психологів Іванівської, Корюківської, Сосницької територіальних громад до участі в проєкті  «Психологічна підтримка дітей та дорослих в умовах війни», що реалізується Спілкою  «Громадські Ініціативи України» за підтримки  програми CLEAR.

В рамках проєкту передбачається:

  • посилення компетентностей психологів і педагогів до роботи в навчальних закладах за допомогою тренінгів щодо надання першої психологічної допомоги та арт-терапевтичних методик;
  • надання професійної підтримки психологам, педагогам в кожній з громад проєкту через інтервізії;  
  • облаштування 10-х арт-терапевтичних кімнат у Іванівській, Корюківській та Сосницькій громадах

Відібрані психологи і педагоги, які пройдуть серію навчань (квітень-травень) зможуть на практиці застосувати набуті знання і вміння, провівши у своїх громадах понад 70  занять з дітьми і дорослими (червень-листопад) у спеціально облаштованих арт-терапевтичних кімнатах.

Як взяти участь?

У проєкті можуть взяти участь психологи та педагоги шкіл Іванівської, Корюківської, Сосницької громад.

Зацікавлених спеціалістів просимо заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/dThYMs7ruhZR4KnYA. Приймання заявок триває до 3 квітня 2023року.

Організатори проведуть конкурсний відбір серед заявників. Запрошені до участі в проєкті учасники не пізніше 5 квітня 2023 року отримають  лист щодо участі в першій  навчальній  зустрічі.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).

Спілка «Громадські Ініціативи України» -  організація-партнер Глобал Ком’юнітіз, що реалізує завдання  програми CLEAR в трьох громадах Чернігівщини: Корюківській, Сосницькій та Іванівській.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше