Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошено конкурс на заміщення вакансії головного спеціаліста по роботі з молоддю

Новини
17.03.2023

📣 Оголошено конкурс на заміщення вакансії головного спеціаліста відділу освіти, культури молоді і спорту по роботі з молоддю.

❗ Щодо участі у конкурсі звертатися до Публічної бібліотеки в робочі години. Телефон для довідок – 📞 0630235079 (Наталія).

📅 Прийом документів до 17 квітня 2023 р.

ℹ Основними напрямками діяльності головного спеціаліста є: організація та проведення навчально-виховних заходів (конференцій, тренінгів, семінарів, лекцій тощо) та культурно-масових програм, що сприяють розвитку змістовного дозвілля молоді, підтримці творчої та обдарованої молоді, розвитку культурних традицій у молодіжному середовищі.

Кваліфікаційні вимоги ✅
➖ громадянство України;
➖ вільне володіння державною мовою;
➖ вища освіта ступеня не нижче спеціаліста;
➖ загальний стаж роботи – не менше 1 року.

Умови роботи ✅
➖ офіційне працевлаштування;
➖ повне навантаження;
➖ своєчасна заробітна плата;
➖ гнучкий режим роботи, але в межах трудового законодавства (5-денний робочий тиждень);
➖ робота в сучасному молодіжному просторі на базі Публічної бібліотеки та в інших закладах культури та освіти Сосницької громади.

‼ Перевага надаватиметься особі віком до 35 років.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше