Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошується місячник по благоустрою

Новини
12.04.2021

3 12 квітня оголошується місячник з благоустрою!

З метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та благоустрою населених пунктів селищна рада закликає власників та орендарів магазинів, офісів, керівників установ, організацій та підприємств забезпечити прибирання прилеглих та закріплених за ними територій.

Просимо всіх максимально долучитись до щорічного місячника з благоустрою! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту, селу необхідно витратити зовсім не багато часу. Для цього потрібно організувати прибирання на власному подвір’ї, біля під’їзду багатоквартирного будинку, на території кладовищ, зон відпочинку, тощо. Разом із родиною та сусідами висадити дерева, декоративні кущі та квіти.

Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожен із нас!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше