Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримали консультації та пройшли обстеження близько 250 жителів громади

Новини
21.08.2023

✅🚑 У Сосницькій громаді безкоштовно працювала мобільна бригада медиків

Протягом дня отримали консультації та пройшли обстеження близько 250 жителів громади. Зокрема 33 пацієнти пройшли ЕКГ, 201 людина дізналася про свій артеріальний тиск. Також 25 чоловіків та жінок виміряли рівень цукру у крові, а 3 дітям проведено профілактичні щеплення.

👨‍⚕️👩‍⚕️ Приймали пацієнтів 10 вузькопрофільних лікарів з медичних закладів Чернігова.

💧 Паралельно досліджували 50 зразків води від громадян. У 2 зразках із с. Загребелля виявлено перевищення по вмісту нітратів.

ℹ️ Ця акція була організована Чернігівським обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України спільно з адміністрацією Сосницької селищної ради, медиками КНП "Сосницька лікарня" та КНП "Сосницький центр первинної медико-санітарної допомоги".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше