Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримали портативу електростанцію від німецького фонду GIZ

Новини
28.12.2022

📦 Отримали портативу електростанцію від німецького фонду GIZ

⚡ Минулого тижня ми отримали мобільну зарядну електричну станцію Bluetti PowerOak 2000Wh 555000mAh.

🔋 На сесії ради депутати прийняли рішення передати станцію до реанімаційного відділення Сосницької лікарні, щоб забезпечити безперервне надання медичних послуг. До речі, завдяки станції, за відсутності світла, ми мали змогу провести цю саму сесію.

👍 Надзвичайно приємно, що наші партнери продовжують підтримку громади, та допомагають обладнанням, яке є вкрай необхідним для підтримання діяльності в умовах погодинних та аварійних відключень електроенергії.

ℹ️ Ця підтримка є частиною зусиль, спрямованих на допомогу партнерським громадам, яка здійснюється в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним урядом Німеччини та реалізується GIZ. Ця програма спрямована на поліпшення піклування про мешканців громади, що потребують соціальної підтримки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше