Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перестало битися серце бойового офіцера із Сосниці Нікитенка Юрія Михайловича

Новини
17.05.2024

13 травня 2024 року під час проходження служби у бойовій бригаді перестало битися серце бойового офіцера із Сосниці

🇺🇦 НІКИТЕНКА Юрія Михайловича

💔 Вся Сосницька громада висловлює співчуття сім’ї та всім рідним військового.

Вічна пам'ять і слава Герою! 🇺🇦

‼️ Стосовно зустрічі та прощання з воїном поінформуємо додатково!

ℹ️ Народився Юрій 26 червня 1982 року в селі Вільшане. З 1988 року по 1997 рік навчався у Сосницькій гімназії ім. О.П. Довженка. Далі навчався у Сосницькому аграрному ліцеї.

З 2000 року по 2005 рік навчався у Харківському державному технічному університеті сільського господарства та здобув спеціальність енергетика сільського господарства.

У 2006 році закінчив Харківський інститут військово-повітряних сил України та отримав військове звання «молодший лейтенант».

Призваний на військову службу 18 березня 2014 року, проходив військову службу у Сосницькому районному військовому комісаріаті.

З 29 грудня 2018 року по 15 квітня 2021 року був на посаді начальника відділення призову Сосницького РТЦК та СП. Звільнений з військової служби у зв’язку із закінченням строку контракту.

Брав безпосередню участь в АТО на території Донецької та Луганської областей.

Був мобілізований 24 лютого 2022 року. Проходив військову службу у в/ч А7328 та у в/ч А5006 на посаді командира піхотної роти піхотного батальйону.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше