Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перша річниця з дня загибелі захисника України Віктора Копила

Новини
27.06.2023

🕯️ Герої не вмирають

Цими днями минає перша річниця з дня загибелі захисника України 🇺🇦 Віктора Копила (19.10.1975-28.06.2022).

Громада зібралася, аби хвилиною мовчання, запаленням свічок і покладанням квітів вшанували пам’ять Героя та всіх полеглих захисників України.

ℹ Народився Віктор 19 жовтня 1975 року на Борзнянщині. Навчався у Національному аграрному університеті, де у 1997 році отримав диплом за спеціальністю «лікар ветеринарної медицини».

Ще у 2014-2015 роках Віктор стояв на захисті свободи та Незалежності України, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення без роздумів та вагань подався у добровольці та знову взяв до рук зброю, аби боротися за світле майбутнє вільної України.

Він потрапив до складу 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаду командира взводу управління мінометної батареї.

Під час виконання бойового завдання Віктор потрапив під ворожий обстріл. Лікарі боролися за його життя, але отримані травми виявилися несумісними із життям. 28 червня серце Героя зупинилося.

Вдома у нього залишились батьки, дружина та двоє дітей.

Вічна пам'ять і слава нашому Герою! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше