Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший матч сезону, в якому Сосниця не виграла, а у серії післяматчевих пенальті й взагалі поступилася своєму супернику

Спорт
03.10.2023

🏆 СК «Сосниця» 0-0 «Десна» (Макошине)
по пенальті 3-4.

У першу неділю жовтня відбувалися півфінали кубка «Золота осінь». Один із таких матчів – «Сосниця» проти «Десни».

Команда Сосниці більше контролювала м'яч, у той час як «Десна» грала «другим номером», раз-по-раз вибігаючи в перспективні контратаки. Не дивно, що при такій грі кращими в складах своїх команд виявилися голкіпери: Михайло Бахир, який не раз виручав свою команду, та молодий воротар «Десни», який по ходу гри двічі потребував медичної допомоги (а вдруге до нього навіть приїхала карета швидкої допомоги, та він на той момент уже повернувся на поле).

Під кінець основного часу здавалося, що «Десна» тримається з останніх сил, та і в додатковий час сосницька команда не змогла нічого вдіяти проти захисних ешелонів противника.

Сосничани оббили штанги й перекладину воріт суперника, а в деяких моментах дива голкіперської майстерності демонстрував їх воротар. Макошинці ж періодично вибігали в контратаки, користуючись швидкістю своїх атакувальних гравців, які інколи створювали навіть дуже небезпечні моменти.

Цікава та бойова гра закінчилася нічиєю 0-0.

Серія післяматчевих пенальті – це лотерея. Фортуна в ній посміхнулася макошинській команді. Попри блискучий сейв Юрія Бойка, який вийшов спеціально під цю серію, футболісти Сосниці не реалізували останні 2 удари, програвши в підсумку 3-4.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше