Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліція Чернігівської області запрошує охочих вступити до лав бригади «Лють»

Новини партнерів
15.02.2023

Хочеш зробити нашу країну безпечнішою? Прагнеш допомагати людям та стояти на варті правопорядку?

На Чернігівщині триває прийом заяв кандидатів для заміщення вакантних посад поліцейських патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (для виконання завдань в підрозділах поліції особливого призначення «Сафарі», «Цунамі», «Луганськ» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»).

Щоб розпочати участь у конкурсному відборі, необхідно заповнити анкету за посиланнями:

інспектор https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=6214

поліцейський https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=6216

Зроби свій вибір! Приєднуйся до Національної поліції! Твоє майбутнє – майбутнє України!

Прийом документів та надання консультацій щодо умов прийому на службу здійснюються за адресою: місто Чернігів, проспект Перемоги, 74, телефон для довідок: (050)46-47-020.

Також за додатковою інформацією охочі можуть звернутися до місцевого підрозділу поліції за адресою: смт Сосниця, вулиця Виноградського, 32.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше