Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування «План зонування території смт Сосниця Чернігівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Новини
24.12.2020

1) Повна назва документа державного планування: План зонування території смт Сосниця Чернігівської області, який розробляється на основі генерального плану населеного пункту з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного плануванняСосницька селищна рада.

вул. Лесі Українки, 3смт СосницяЧеірнігівська область, 16100

3) Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення документа державного планування – План зонування території смт Сосниця Чернігівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 24.12.202 року у газеті «Вісті Сосниччини» та на сайті Сосницької селищної ради.

б) відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

в) громадські слухання заплановано провести о 10 год. 24.12.2020 року в приміщенні Сосницької селищної  ради за адресою: Чернігівська область, смт Сосниця, вул. Лесі Українки, 3.

г) ознайомитися з проектом План зонування території смт Сосниця Чернігівської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: Чернігівська область, смт Сосниця, вул. Лесі Українки, 3 та на сайті Сосницької селищної ради.

Зауваження та пропозиції до документа державного планування – План зонування території смт Сосниця Чернігівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Сосницької селищної  ради за адресою: Чернігівська область, смт Сосниця, вул. Лесі Українки, 3 чи на електронну пошту sosn@cg.gov.ua

Відповідальна особа: Чернуха Ігор Олексійович.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто з 24.12.2020 р. по 24.01.2021 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

4) Необхідність проведення транскордрнних консультацій щодо проекту документа державного планування. Транскордонні консультації в рамках зазначеної стратегічно екологічної оцінки не проводяться.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше