Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про проведення громадських обговорень щодо врахування пропозицій громадськості

Новини
29.06.2022

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень щодо врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,3600 га, яка розташована за межами с.Вільшане Сосницької селищної ради Корюківського району, Чернігівської області, для розміщення  та експлуатації  об’єктів і споруд  телекомунікацій

Повідомляємо, що до 28 липня 2022 року приймаються заяви та пропозиції громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,3600 га, яка розташована за межами с.Вільшане Корюківського району Чернігівської області для розміщення  та експлуатації  об’єктів і споруд  телекомунікацій, розробленого на підставі відповідного рішення Сосницької селищної ради від 14 липня 2021 року за №8-939-VIII (восьмої сесії восьмого скликання) «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки ПрАТ «Київстар» та рішення десятої сесії восьмого скликання Сосницької селищної ради від 11 листопада 2021 року за №10-2008-VIII «Про внесення змін в рішення сесії Сосницької селищної ради», а саме: «Надати дозвіл ПрАТ «Київстар» на розроблення Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (КВЦПЗ 13.01) площею 0,3600 га, розташованої за межами с. Вільшане Корюківського району Чернігівської області».

Розробником Детального плану виступає ПП «Портал –М». 

Проект детального плану території складається:

  • загальної пояснювальної записки;
  • вихідних даний;
  • графічної частини;
  • охорони навколишнього природного середовища.

Подання з пропозиціями надаються у строк з 28 червня 2022 року по      28 липня 2022 року (включно) до приймальні Сосницької селищної ради. Пропозиції будуть розглянуті у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

Усі заяви та пропозиції подаються виключно у письмовому вигляді або на електронну адресу Сосницької селищної ради e-mail: sosn@cg.gov.ua  .

Громадські слухання  та прилюдне експонування Детального плану відбудеться о 10.00 годині 29 липня 2022 року  в приміщенні Сосницької селищної ради за адресою: вул.Грушевського, №15, смт Сосниця, Корюківський район, Чернігівська область.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше