Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працює човнова переправа у Великому Усті

Новини
30.03.2023

Понеділок та п’ятниця 🕐 з 8:00 до 14:00
З вівторка по четвер 🕐 з 9:00 до 14:00
💶 Вартість переправи 20 грн

🌊 Під час повені переправа жителів Задесенського старостату через р. Десна можлива лише човном, що створює значні труднощі для мешканців.

✉ Леонід Ляшик, староста округу, звернувся до Дмитро Блауш з проханням допомогти у придбанні мотора для човна. Наступного дня клопотання було успішно задоволено.

Заступник голови Чернігівської обласної ради, почесний громадянин Сосниччини Дмитро Блауш передав старості придбаний за власні кошти мотор, аби люди могли своєчасно долати водну перешкоду.

Для того, щоб човен був готовий до експлуатації, місцеві жителі самостійно підготували його до роботи. Анатолій Борисенко, житель В. Устя, надав необхідні матеріали для ремонту човна, що значно полегшило роботу майстрам.

👍 Таким чином, завдяки спільним зусиллям, переправа через річку для жителів Задесенського старостату стала безпечнішою та ефективнішою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше