Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація ходу реалізації демонстраційного Грантового проекту Європейської Комісії в Славутичі

Новини
24.03.2016

22 березня у конференц-залі Виконавчого комітету Славутицької міської радаи за участі експертів Команди підтримки програми «Демонстраційні проекти Угоди мерів», гостей міста та громадськості відбулася презентація ходу реалізації грантового проекту Європейського Союзу.

Можливість познайомитися з міським головою м. Славутич Юрієм Фомічовим та ознайомитися з роботою команди підтримки спільного між Славутичем та ЄС енергетичного проекту по термомодернізаціі школи та дитячого садочка мав і Сосницький селищний голова Андрій Портний.

Проект реалізується в рамках ініціативи «Угода мерів» метою якого є зменшення викидів СО2 в атмосферу містами підписантами.

Сосниця 26 січня 2016 року приєдналася до «Угоди мерів». Ми стали на шлях розвитку, який потребує від нас наполегливості та відкритості до сучасних методів роботи по залученню інвестицій в громаду. Будемо навчатися у кращих. Величезна подяка Славутичу та іх команді за нагоду.

На презентації:

  1. Будли висвітлені загальні результати реалізації Грантового проекту Європейської Комісії за 2015 рік;
  2. Представлено заплановані до реалізації заходи проекту на 2016 рік;
  3. Представлено перелік робіт з термомодернізації для Загальноосвітньої школи № 2 та Дошкільного навчального закладу № 1 «Калинка»;
  4. Представлено огляд виконання Комунікаційного плану проекту;
  5. Представлено звіт роботи Департаменту енергоменеджменту.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше