Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали енергетиків з професійним святом

Новини
22.12.2021
⚡ Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні святкують День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.
 
👉 З цієї нагоди заступник селищного голови Ігор Чернуха відвідав Сосницький структурний підрозділ Чернігівобленерго. Він привітав працівників трудового колективу, який забезпечує енергопостачання на території громади, побажав їм безаварійної роботи, нових здобутків, стабільності, добробуту, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя. А також вручив почесні Грамоти.
 
🎉 Дорогі енергетики, ще раз вітаємо вас зі святом! Дякуємо вам за те, що у кожному домі, у кожній родині завжди є світло й тепло!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше