Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали комунальників із професійним святом

Новини
19.03.2021

Щорічно, у третю неділю березня, працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято.

19 березня, напередодні професійного свята, у приміщенні залу засідань селищної ради відбулися традиційні урочисті збори працівників даної галузі.

Вітаючи учасників святкового зібрання заступник селищного голови Ігор Чернуха подякував їм за щоденну копітку працю на благо громади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності громади, надання якісних послуг, а також з нагоди професійного свята низка працівників житлово-комунальної сфери отримали подяки від селищної ради.

Крім того, керівникам комунальних підприємств подарували «ключі» від нового, двуколісного службового «спецтранспорту» – на потреби підприємств було передано 5 велосипедів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше