Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали рятувальників громади

Новини
18.09.2020

Сьогодні в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які роблять внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Відзначали це професійне свято і в Сосниці. Цього дня привітав рятувальників селищний голова Андрій Портний, який подякував усім працівникам за їхню надзвичайно небезпечну, сумлінну і відповідальну працю.

Тож щиро вітаємо усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!
Ви багато робите для запобігання займань, рятуєте людей та захищаєте їхнє майно, ризикуючи власним здоров’ям і життям. Ви вірні своєму обов’язку і в найскладніших ситуаціях дієте професійно і мужньо.

Ми з повагою і вдячністю ставиться до нелегкої, небезпечної праці рятівників, цінуємо вашу вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з небезпеками.
Міцного здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше