Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали зі святом весни матерів полеглих в зоні АТО героїв

Новини
05.03.2021

Нелегкі часи спіткали нашу країну. Щодня невтомно за її свободу і волю борються наші українські захисники. Доля не готувала їх до такого, ніхто не міг уявити, що на їхньому шляху буде низка настільки важких випробувань. Жахлива війна на сході країни забрали життя 6 наших мужніх земляків – це Руслан Аміров, Володимир Хрол, Богдан Назаренко, Анатолій Сокирко, Олександр Белокуров та Сергій Голубєв.

Напередодні жіночого свята селищний голова Андрій Портний привітав матерів загиблих воїнів та побажав міцного здоров’я і добробуту.

Матері подякували за привітання та добру пам’ять про їх синів.

Пам’ять про них – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одному районі. До останнього подиху вони залишилися вірними кожному слову військової присяги.

Ми впевнені, що на прикладах їх героїчних вчинків будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих громадян незалежної країни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше