Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання селищного голови із Новим роком та Різдвом Христовим

Вітання
31.12.2015

Дорогі Сосничани, жителі Малого Устя, Ганнівки та гості сайту!

2015 рік добігає кінця, ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.

В ці особливо приємні хвилини хочеться охопити думками прожитий рік, проаналізувати те, що зроблено і те, чого не змогли досягти, а також подумати про майбутнє. Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його якомога кращим будуть головним нашим завданням у 2016 році, незважаючи на те, що цей рік буде дуже складним у фінансово-господарському плані.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії, загадані напередодні Нового Року, обов’язково здійсняться.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному любові та віри, міцного здоров’я,  достатку, родинного тепла, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі, Миру та злагоди, Божого благословення на нові задуми і звершення. Подаруємо найдорожче і найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдв’яна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

Селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше