Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з нагоди Дня працівників освіти та Дня вчителя

Вітання
04.10.2020

Сьогодні знаменний день для всієї системи освіти – професійне свято відзначають українські педагоги.

Воістину безцінний той внесок, який вчителі вносять в навчання і виховання наших дітей. Учительська професія – це висока місія і віддане служіння своїй справі. У свою щоденну працю педагоги вкладають не тільки свої знання, а й душевні сили. Праця вчителя осяяна однією з найбільш гідних цілей – створенням основи майбутніх поколінь. Саме тому роль вчителя завжди високо оцінювалася і оцінюється суспільством.

Ми хочемо подякувати всім вам, шановні педагоги, за щоденну копітку працю, за те, що ви знаходите сили на кожного свого вихованця, залишаєтеся творчими, впевненими в своїх силах професіоналами.

Ще раз від усього серця вітаємо всіх вчителів з професійним святом! Нехай збудуться ваші мрії, а удача супроводжує у всіх починаннях! Бажаємо благополуччя, здоров’я, щастя вам і вашим родинам.

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше