Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про додаткові обмежувальні заходи на території Сосницької селищної ради

Новини
26.03.2021

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

26 березня 2021 року                                                                        № 33-а

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, у зв’язку із погіршенням показників індикаторів епідемічної небезпеки, рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25.03.2021 року протокол №12 :

  1. Керівникам структурних підрозділів Сосницької селищної ради вжити заходів щодо заборони:
    • Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;
    • Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, історико- культурних заповідників, суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- та відеозйомки, за умови обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом (крім акторів під час знімального процесу), залученим до виробництва аудіовізуального твору, засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Діяльність суб’єктів господарювання, пов’язана з виробництвом аудіовізуальних творів, не є масовим заходом;
    • Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
    • Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Річного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів відділу освіти, культури, молоді та спорту та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з оцінювання якості освіти.

З 00 год. 00 хв. 27 березня 2021 року

  1. Розглянути на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій питання про введення додаткових обмежень на території Сосницької селищної ради відповідно до епідемічної ситуації.

У разі погіршенням епідемічної ситуації

  1. Сектору інформаційної роботи посилити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та поширення соціальної реклами стосовно епідемічної небезпеки та профілактики захворювання на гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SARS-СоV-2 і можливих наслідків захворювання на неї.

На час дії карантину

  1. Відділу загальної та організаційної роботи надати Інформацію стосовно виконання вище зазначених заходів до 01.04.2021 року на електронну адресу Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації (dcz_роst@сg.gоv.uа).

 

Селищний голова                          Андрій ПОРТНИЙ  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше