Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжується програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

Новини
09.02.2023

📣 Продовжується програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота». Вона передбачає надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Прийом документів по першій хвилі триватиме до 12 лютого. Загалом у 2023 році передбачено 20 хвиль.

💵 За цією програмою можна отримати від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць: одне робоче місце – до 150 тис. грн, два і більше – 250 тис. грн.

📑 Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, які не мають досвіду підприємницької діяльності. Для цього потрібно подати заяву та свій бізнес-план через портал Дія https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu .

Далі «Ощадбанк» проводить оцінку ділової репутації заявника. У разі його позитивного рішення, обласний центр зайнятості розглядає бізнес-план та проводить онлайн-співбесіду з претендентом на мікрогрант. Остаточне рішення щодо надання коштів чи відхилення пропозицій ухвалює Державний центр зайнятості.

☝️ За грантові кошти можна придбати обладнання, закупити ліцензійне програмне забезпечення, свійських тварин та птицю, саджанці та посівний матеріал, товари та послуги, сировину та матеріали, пов’язані з реалізацією бізнес-плану, оплатити послуги маркетингу та реклами, оренду тощо. Повернення коштів передбачається шляхом сплати податків і зборів, зокрема за працевлаштованих осіб.

ℹ️ Умови надання мікрогранту https://erobota.diia.gov.ua/
ℹ️ Консультації онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше