Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуються роботи по відновленню електропостачання від наслідків негоди

Новини
18.12.2020

За інформацією головних інженерів та старших майстрів дільниць АТ «Чернігівобленерго» на території Сосницької селищної ради тривають аварійно-відновлювальні роботи  повітряних ліній електропостачання.

Станом на 18 грудня залишаються знеструмленими 2 ЛЕП 10 кВ.

Без електропостачання залишаються мешканці частини вулиць смт Сосниця, сіл Вільшане, Гай, Полісся, Матвіївка, с. Кудрівка, частина мешканців сіл Чорнотичі і Хлоп’яники, с. Лави, Волинка, Масалаївка, частина абонентів с. Загребелля, с. Бутівка, знеструмленими залишаються абоненти сіл Прогони, В.Устя, Долинського, Польового, Бондарівки.

На місці усунення пошкоджень ліній електропостачання працюють 3 аварійні бригади Корюківської дільниці.

  • Поновлення електропостачання населених пунктів бувших Бутівської та Великоустівської сільських рад планується завершити сьогодні (працюють 3 аварійно-відновлювальні бригади Борзнянської дільниці).
  • Зламані опори стовпів у селах Лави та Волинка, залишаються відключеними 4 трансформаторні підстанції у с. Волинка і 1 трансформаторна підстанція у с. Прогони. На місці для поновлення електропостачання працюють 5 бригад Менської дільниці.
  • Відновлення електропостачання частини вулиць смт Сосниця планується здійснити сьогодні.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше