Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проект рішення виконавчого комітету «Про тарифи на послуги з централізованого водопостачання на території с. Спаське»

Новини
23.03.2021

На підставі ст. 52  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги, введеним в дію наказом Мінрегіону від 05.06.2018р. №130, зареєстрованим в Міністерстві юстиції 26 червня 2018 р. № 753/32205, Сосницька селищна рада оприлюднює проект рішення виконавчого комітету Про тарифи на послуги з централізованого водопостачання на території с. Спаське.

УКРАЇНА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
СОСНИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Чернігівської області
ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про  тарифи на послуги з централізованого водопостачання на території с. Спаське

 

Керуючись Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим постановою КМУ № 869 від 01 червня 2011 року (в редакції постанови КМУ від 3 квітня 2019 року № 291), ст. 28, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», виконавчий комітет Сосницької селищної ради ВИРІШИВ:

1.Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання для всіх категорій споживачів на території с. Спаське Сосницької селищної ради, які надає КП  «Посейдон Плюс»,  в наступних розмірах: централізоване водопостачання для всіх категорій населення – 21,50 грн. за 1 м. куб. з ПДВ

Структура тарифу на централізоване водопостачання (додаток 1) по КП  «Посейдон Плюс» додається.

  1. Вважати таким, щовтратило чинність рішення виконкому Спаської сільської ради  № 146 – VIII від 10.07.2018 року «Про тарифи на послуги з централізованого водопостачання  на території Спаської сільської ради» з моменту введення в дію встановлених тарифів.
  2. Встановлені тарифи на послуги з централізованоговодопостачання  для всіх категорій населення на території с. Спаське, які надає КП «Посейдон – Плюс»,  вводяться в дію з 15 квітня 2021 року.
  3. Оприлюднити данерішення  на офіційному сайті Сосницької селищної  ради.
  4. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Селищний  голова                                                                 А. Д.  Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше