Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пропонуємо вам допомогти дітям!

Новини
21.11.2021
Кожен з нас проживав різні часи – були хвилини радості, піднесення, натхнення!
Були і складні моменти – і тоді так важливо було відчути підтримку та допомогу, опертися на чиюсь руку, побачити підбадьорюючу посмішку, відчути, що у нас вірять.
 
Незабаром одне з тих свят, коли ми стаємо чарівниками для своїх рідних, а особливо для малечі – День святого Миколи. В цей день ми даруємо діткам здійснення мрій і тим самим наближаємо до віри у те, що дива бувають!
 
І світ стає трішки світлішим від радості, якою наповнюється, стає добрішим від щирої вдячності один до одного!
 
Але є родини, яким поки що складно вірити в чудо, і тому щороку в Україні проходить Всеукраїнська благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» для діток, чиї мрії можуть здійснити тільки справжні Чарівники.
 
Ми запрошуємо вас стати у наше КОЛО і відчути себе СПРАВЖНІМИ ЧАРІВНИКАМИ!
Спільно з КУ "Центр надання соціальних послуг" Сосницької селищної ради та Службою у справах дітей Сосницькоі селищної ради пропонуємо стати помічниками Святого Миколи і долучитися до благодійної акції.
 
Давайте РАЗОМ створимо незабутнє СВЯТО ДЛЯ ДІТОК з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, яким саме зараз так необхідні наші підтримка і добро.
 
Приєднуйтесь до гарної справи: протягом місяця – до 18.12.2021 р. – ви можете приносити ІГРАШКИ, КАНЦТОВАРИ, КНИЖКИ, СОЛОДОЩІ для цих діток до КУ "Центр надання соціальних послуг" Сосницької селищної ради (в робочий час), а також телефонуйте 0960877797, 0662413091, 0979001500 – волонтери-помічники Святого Миколи допоможуть передати подарунки.
 
Для тих, хто хоче підтримати фінансово – номер картки 4149 4993 8158 9579. На Ваші кошти будуть придбані ласощі для малечі.
 
19 грудня всі зібрані подарунки будуть передані дітям.
 
Про отримані кошти і подарунки звітуватимемо під час збору та по завершенню акції.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше