Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Просимо утриматися від відвідання кладовищ на поминальні дні

Новини
22.04.2020

Сосницька селищна рада закликає мешканців громади поставитися із розумінням та утриматися від відвідання кладовищ на поминальні дні, аби не допустити скупчень людей. Кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким – є пріоритетними в сьогоднішніх умовах!

В нинішньому році поминальний тиждень припадає на період карантину. Тож збори на кладовищах вважатимуться порушенням карантинних заходів. І щоб люди не ризикували здоров’ям синод Православної церкви України прийняв рішення перенести поминальні служби на 6 червня, на Троїцьку батьківську поминальну суботу.

Сенс поминальних днів після Великодня полягає не в «пікніках» на могилах (що суперечить духу поминальних днів), а в посиленій молитві за близьких. Тому згадати рідних і близьких, що пiшли з життя, можна вдома, в думках та молитвах!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше