Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проводиться конкурс інноваційних проектів Hackathon Bridge

Новини
11.12.2015

Департамент економічного розвитку облдержадміністрації інформує, що проводиться конкурс інноваційних проектів Hackathon Bridge, спрямований на підтримку молодих, творчих та активних людей з Польщі, України та Молдови, щоб допомогти їм зробити свої ідеї реальними.

Активні та креативні молоді люди зможуть отримати фінансування та менторство свого проекту, запропонувавши інноваційну ідею в одній з трьох сфер (можна пропонувати ідеї для двох чи трьох сфер одразу): бізнес, суспільство, культура.

Інноваційні проектні рішення в сфері бізнесу, соціуму та культури можуть отримати фінансову підтримку з грантового бюджету в розмірі 45 000 євро.

Взяти участь в конкурсі зможуть молоді люди до 35 років, які створять команди, учасником якої буде принаймні 1 представник будь-якої з 2-х названих країн (Польща+Україна, Україна+Молдова, Молдова+Польща). Команди матимуть можливість відвідувати підготовчі тренінги з управління проектами в трьох країнах.

Терміни:

  • Запуск Hackathon Bridge:  2-d edition – 30 жовтня 2015 року;
  • Дедлайн для подачі проектів – 30 квітня 2016 року;
  • Оголошення результатів – 30 травня 2016 року;
  • Термін реалізації проектів – до 30 вересня 2016 року.
  • Деталі за посиланням (англійською): http://hackathonbridge.com/

Контакти:

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше