Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рейтинг навчальних закладів Сосницької громади за 2023 рік

Новини
26.02.2024

У процесі громадського обговорення освітньої мережі нашої громади виникло питання щодо якості освіти у навчальних закладах громади. Тож публікуємо статистичні показники.

ℹ️ Ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками НМТ 2023 року.

📊 Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів національного мультипредметного тесту, отриманих учасниками тестування з усіх предметів НМТ, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожного ЗЗСО.

👉 Варто зазначити, що учні низки шкіл через військові дії залишили свої регіони й продовжували навчання онлайн в інших областях України або за кордоном.

Ці чинники істотно вплинули на місце конкретного закладу в рейтингу закладів регіону і на місце конкретної області в рейтингу областей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше