Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сектор поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Корюківського РВП ГУНП в Чернігівській області повідомляє

Новини партнерів
25.01.2023

Сектор поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Корюківського РВП ГУНП в Чернігівській області повідомляє, що територію Сосницької ТГ, яка включає в себе смт. Сосницю та 6 старостинських округів, а саме : (Північного, Західного, Східного, Південного, Пекарівського, Задесенського округи) обслуговує  4 дільничні офіцери поліції сектору превенції СПД №1 ВП №1 Корюківського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області :

- Старший дільничний офіцер поліції капітан поліції Наконечний Андрій Віталійович

- Дільничний офіцер поліції капітан поліції Тихієнко Андрій Михайлович

- Дільничний офіцер поліції капітан поліції Пінченко Олександр Олесандрович

- Дільничний офіцер поліції капітан поліції Котченко Сергій Олександрович.

         Так протягом 2022 року дільничними офіцерами поліції було проведено ряд заходів по охороні публічного порядку, розглянуто – 137 звернень громадян, а також проведені різноманітні попереджувальні та профілактичні рейдові заходи впливу стосовно осіб, які порушували публічний порядок.

         Також в 2022 році дільничними офіцерами поліції  на території Сосницької ТГ було розкрито - 28 кримінальних правопорушеннь такі як (крадіжки, нанесення легких тілесних ушкоджень, незаконне проникнення до житла, зберігання наркотичних речовин, тощо) які направлені до суду.

Протягом звітного періодудільничними офіцерами поліції було притягнуто до адміністративної відповідальності за різні правопорушення – 605 осіб з них :

           - За появу в нетверезому стані в громадських місцях - 103;

- За зберігання самогону -29;

 - За придбання самогону  - 243;

           - За вчинення насильства в сім’ї - 63;

           - За вчинення дрібного хуліганства -6;

  - За паління тютюнових виробів у громадських місцях - 91;

- інші адміністративні правопорушення - 70.

На профілактичному обліку у дільничних офіцерів поліції перебуває – 85 осіб :

  • Раніше судимих - 22.
  • Домашніх кривдників – 63;

                 За ініціативою дільничних офіцерів поліції протягом минулого року відносно  6-ти раніше судимих було встановлено адміністративний нагляд а також 1-м раніше судимим було продовжено адміністративний нагляд з приміненням встановлених законом обмежень. 

          Між дільничними офіцерами поліції СПД №1 Корюківського РВП та керівництвом ТГ, працівниками підприємств, організацій та старостами налагоджена співпраця. Останні, в міру можливостей, допомагають дільничним офіцерам  поліції, надають допомогу в охороні публічного порядку та боротьбі зі злочинністю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше