Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Селищний голова подякував за довіру та привітав з Новим роком та Різдвом Христовим

Вітання
31.12.2020

Сосницький селищний голова Андрій Портний подякував за довіру та привітав всіх з прийдешніми святами – Новим Роком та Різдвом Христовим, побажав кожній родині міцного здоров’я, благополуччя та здійснення мрій.

Підводячи підсумки 2020 року розумієщ, що недивлячись на його унікальність та складність, рік був насичений подіїями, новими здобутками та перемогами.

Довіра, яку Ви висловили мені та нашій команді, надихає на нові звершення, є стимулом до самовдосконалення та прагнення служити людям.

Бажаю Вам, вашим родинам, рідним та близьким, щоб прийдешній 2021 рік став роком відновлення та процвітання, роком прориву для України та нашої рідної Сосницької громади.

З прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!

Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше