Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Селищний голова провів нараду з керівниками закладів щодо необхідності вакцинації

Новини
07.09.2021

Сьогодні, 7 вересня,  у Сосницькій селищній раді відбулася нарада з керівниками комунальних, медичних, соціальних, освітніх і культурних закладів щодо необхідності вакцинації.

Селищний голова Андрій Портний зауважив, що сьогоднішня нарада пов’язана з тим, що 13 вересня Україна може перейти в «жовту» зону.

Основними питаннями були активізація процесу вакцинації та погіршення епідемічної ситуації в Україні через новий штам COVID-19 «Дельта».

Руслан Літвінець, керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги, зазначив, що новий штам ще більш заразний.

«Я перехворів на COVID-19 і скажу, що хвороба дуже тяжка. А перебіг, у разі інфікування штамом «Дельта», буде ще важчим. Тому прошу всіх свідомо поставитися до цього питання, адже ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, але й рідних та оточуючих людей».

Зараз триває плідна співпраця щодо вакцинації зі старостами, оскільки декілька тижнів у селах громади проводиться вакцинація населення виїзними бригадами. Як зазначив Руслан Літвінець, також можлива організація щеплень працівників установ безпосередньо у їхньому закладі.

Також він доповів, що на даний час для жителів Сосницької громади доступні всі види вакцин (Pfizer, AstraZeneca та CoronaVac). Всі вони є ефективними та безпечними у боротьбі з коронавірусом. Нагадуємо, що у Сосниці діє два пункти вакцинації:

  • Центр первинної медико- санітарної допомоги (поліклініка). Працює щодня з 8:00 до 13:00.
  • Кінотеатр імені О.П. Довженка. Працює щодня з 14:00 до 16:00.

Діє «жива» черга та попередній запис за номером телефону 098-398-61-25.

tcentr vakcinatcyi Селищний голова провів нараду з керівниками закладів щодо необхідності вакцинації

За підсумками наради керівникам всіх установ було наголошено про необхідність вжиття дієвих заходів щодо активізації процесу вакцинації населення та доручено провести наради зі своїми працівниками.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше