Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Селищний голова відвідав низку об’єктів Чорнотицького старостівського округу

Новини
21.05.2020

Вчора Сосницький селищний голова голова Андрій Портний відвідав низку об’єктів Чорнотицького старостівського округу.

Під’їжджаючи до села, в першу чергу, відвідали джерело святих апостолів Петра і Павла. Про цілющі властивості води з джерела розповідають чимало жителів довколишніх сіл. Розуміючи, наскільки джерело важливе для громади, отець Ярослав, за підтримки прихожан, вирішив облагородити місцину довкола. Адже часто біля кринички зупиняються люди, щоб набрати води у дорогу та відпочивають місцеві жителі.

Далі селищний голова проінспектував хід будівництва амбулаторії. Зараз там працюють плиточники, які закінчують свою роботу, а вже завтра сюди приїдуть електрики та сантехніки. Після цього залишається провести роботи з благоустрою території і амбулаторія буде готова для відкриття.

На території Чорнотицького старостинського округу землю обробляють три сільськогосподарські підприємства: Сосницькі аграрні інвестиції, Іст Агро та Інтер-АгроБаза. Найбільший серед них земельний банк обробляють Сосницькі аграрні інвестиції, у користуванні господарства – до 1 000 гектарів землі. Саме їм місцеві жителі дякують найбільше за допомогу. Тому, в рамках робочого візиту, Андрій Портний побував на цьому господарстві.

ПП «Сосницькі аграрні інвестиції» почали активно хазяйнувати на господарстві 6 місяців тому. За цей час значно зросла кількість робочих місць. На сьогодні на підприємстві створено 50 робочих місць, відремонтували та відновили роботу їдальні, відремонтували інші будівлі. В планах – гуртожиток для працівників, який зараз, тимчасово, організували на другому поверсі майстерні.

Під кінець поїздки голова громади відвідав церкву Святого Дмитра Ростовського, де зустрівся з отцем Ярославом. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше