Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Семінар у Сосниці: «Цифрова трансформація в системі охорони здоров`я України: як її використовувати?»

Новини
20.02.2023

В чому полягає цифровізація медичної сфери та можливості  її застосування на рівні первинної медицини, ‒ говоритимемо під час семінару «Цифрова трансформація в системі охорони здоров`я України:  як її використовувати?», що відбудеться 23 лютого 2023 р. у Сосниці. Захід проходитиме в межах реалізації проєкту «Покращення якості надання послуг із охорони здоров’я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади». Його реалізують Сіверський інститут регіональних досліджень у партнерстві з Сосницькою селищною радою за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Мова йтиме про сучасні тенденції розвитку електронних систем охорони здоров’я в Україні та світі, загальний рівень інформатизації медичної галузі в України в частині створення Електронного здоров’я (e-Health). Учасники семінару отримають практичні рекомендації щодо застосування інформаційних сервісів  e-Health у роботі медичних установ. Також вони дізнаються про можливості використання цих продуктів для жителів та жительок громади з метою дистанційного запису до лікаря, отримання онлайн-консультацій та доступу до власної медичної інформації.

Для участі у семінарі просимо Вас до 22.02.2023 включно зареєструватися за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9pH-Y5VkUJuOm83fC3l1omj-XrM_v_T0FKmZbXVVYDiiMhg/viewform?usp=sf_link

Про час та місце проведення семінару зареєстровані учасники повідомлятимуться додатково.

Контактна особа: Дмитро Казіміров, 097 869 60 05, siverian@gmail.com.

Проєкт «Покращення якості надання послуг із охорони здоров`я на первинному рівні медичної допомоги Сосницької територіальної громади» реалізує ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше