Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Вітання
26.04.2020

Тридцять чотири роки тому вогонь Чорнобильської катастрофи обпалив землю України та ввійшов в історію як найбільша техногенна катастрофа ХХ століття за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, за економічним збитком

За рядками статистики криється страшний людський біль, страх за майбутнє, невідомість з якою йшли люди на боротьбу з невидимою руйнівною силою.

«Мирний атом» за лічені секунди кардинально змінив перебіг людського буття, здолав державні кордони, перетворив частину чудового української землі на зону відчуження, що на довгі роки стала ізольованою від навколишнього світу.

Шанобливе ставлення, турбота і увага потрібна тим, хто ціною власного життя і здоров’я рятував нашу Землю від атомного монстра. Це наш обов’язок перед героями і жертвами Чорнобиля. Людське життя не вічне – вічна лише пам’ять. Із нестихаючим болем у серцях ми вкотре згадуємо усіх, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію.

Сьогодні слова глибокої пошани та вдячності висловлюємо на честь людей, які виконували громадянський обов’язок, працюючи у зоні радіаційного забруднення і тим, хто нині продовжує виконувати складні й відповідальні завдання на станції та у зоні відчуження.

Від усього серця бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших справах!

Нехай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, натхненням та радістю!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше