Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Вітання
14.12.2020

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Чорнобиль… Тридцять чотири роки тому це страшне слово прозвучало на всю планету. В результаті аварії на ЧАЕС був повністю зруйнований атомний реактор, в навколишнє середовище потрапили радіоактивні речовини.

І лише завдяки мужності та самовідданості робітників, вчених, військових і добровольців, які ризикували своїми життями і здоров’ям, виконали тоді, безпрецедентну за своїми масштабами та складністю роботу, вдалося уникнути більш жахливих наслідків.

Жертвуючи собою, тисячі ліквідаторів взяли участь в усуненні аварії на ЧАЕС. Глибока вдячність вам за самовідданість та мужність. Зичимо міцного здоров’я, душевного спокою та сімейного затишку, миру та щастя вашим родинам.

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше