Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схід села 2020: Киріївка

Новини
12.02.2020

Однією з форм безпосередньої участі громадян у вирішенні проблем місцевого значення є сходи сіл. Конструктивні діалоги між владою і громадськістю розпочали з села Киріївка.

Сходи села почали зі звіту голови, який відзвітував про пророблену роботу в 2019 році та поділився планами на 2020 рік. Серед них продовження будівництва вуличного освітлення, заміна накриття церкви, ремонт  ганку та перекриття даху в сільському клубі, а також облаштування криниць по селу.

Традиційно, перед своїми односельцями прозвітувала і Наталія Васюк, староста села. В своєму звіті староста зупинилася на найбільш важливих питаннях, якими займалася сільська рада протягом звітного року. Також вона повідомила, що в селі наразі налічується 401 людина, з яких 197 жінок та 204 чоловіків. Демографічна ситуація, як і в інших селах, характеризується стійким рівнем смертності – за минулий рік помело 8 чоловік, а народилося – 3.

Далі слово надали Оксані Руді, представниці почесного громадянина Сосниччини Романа Солодаренка. Вона передала привітання киріївчанам від їхнього земляка,  та наголосила, що Роман Солодаренко і надалі допомагатиме своєму рідному селу.

На сході також була присутня Лілія Саприкіна, помічниця народного депутата України Максима Зуєва. Вона проінформувала присутніх про те, що кожен, хто має певні проблеми, може звернутись в письмовій формі до народного депутата.

На кінець зборів з присутніми в залі спілкувався начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Ігор Чернуха, який надавав консультації стосовно земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше