Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схід села 2020: Полісся та Матвіївка

Новини
17.02.2020

17 лютого в селах Полісся та Матвіївка відбулись збори громадян, в яких взяли участь селищний голова Портний Андрій, начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Ігор Чернуха та староста села Олександра Макаренко.

Спочатку перед громадою прозвітував голова територіальної громади Андрій Портний.У своєму звіті він розповів про свою роботу в 2019 році та поділився наймасштабнішими планами на 2020 рік.

Далі зустріч відбувалась у форматі живої дискусії, під час якої було напрацьовано основні завдання по Матвіївському старостинському округу.

Таким чином в цьому році планується:

  1. Встановити обігрівач в спортзалі, щоб подібні зустрічі, збори чи святкування в прохолодну пору року проходили в теплі.
  2. Власними силами продовжити вуличне освітлення.
  3. Встановити в селах дві автобусні зупинки.
  4. В співпраці з аграріями пробурити свердловину.

Окрім того на зборах виступали представники аграріїв, які зупинилися на питаннях укладення договорів оренди земельних ділянок із мешканцями села, наголосили на подальшій результативній праці із громадою та мешканцями села.

На завершення зборів виступив начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Ігор Чернуха, який надавав присутнім консультації стосовно земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше