Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схід села 2020: Волинка

Новини
13.02.2020

13 лютого в рамках традиційного сходу села селищний голова Андрій Портний провів зустріч з жителями Волинки. Участь у зборах також взяв начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Ігор Чернуха та староста села Василь Дяченко.

На початку зустрічі селищний голова відзвітував про виконання бюджету та за проведену роботу в 2019 році. Детально розглянули досягнення, проблеми та перспективи розвитку території старостинського округу та об’єднаної громади, а також намітили плани на 2020 рік.

Серед планів округу на цей рік:

  • продовжити будівництво вуличного освітлення;
  • благоустроїти центр села, поставити нові паркани та пофарбувати існуючі;
  • ремонт двох громадських криничок;
  • продовжити ліквідацію аварійних дерев;
  • розчистити від чагарників та впорядкувати кладовища;
  • придбати новий двигун для пожежної машини;
  • закупити інвентар для місцевих працівників з благоустрою;

Далі зустріч продовжилася в форматі живого діалогу. Жителі активно задавали питання про благоустрій, ремонт доріг, аварійні дерева та багато іншого.

Селищний голова відповів на всі запитання, що надійшли в рамках зустрічі, не залишивши без уваги жодного звернення. Усі зазначені проблеми були взяті на контроль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше