Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схід села 2020: Загребелля

Новини
15.02.2020

15 лютого в Загребеллі відбулися сходи громадян, в яких взяв участь селищний голова Андрій Портний, начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Ігор Чернуха та староста села Денис Чепурний.

Саме на таких зборах жителі села вирішують різні питання життєдіяльності громади, саме тут відбуваються конструктивні та ділові розмови  щодо  вирішення  різних  проблем, яких не мало в  повсякденному  житті.

Розпочав збори староста села, який коротко охарактеризував громаду села. На сьогоднішній день на території округу проживає 815 людей. В Загребеллі налічується 338 дворів, з них жилих – 292. В Масалаївці 85 дворів, жилих – 52, Гапишківка має 6 двори, з них жилих – 2.

Також староста села розповів про роботу старостівського округу. Так, наприклад, за 2019 рік було видано 514 довідок, здійснено 58 нотаріальних дій, прийнято 124 особистих звернень і 75 письмових звернень та оформлено 215 субсидій.

Далі селищний голова презентував перед громадою звіт про зроблену роботу за 2019 рік та окреслив коло діяльності в поточному році. Наразі основними задачами на цей рік буде закінчення ремонту асфальтного покриття, впорядкування ще одного кладовища та благоустрій центру села.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше