Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Школа Амбасадорів. Історія третя.

Новини
19.10.2021
Я – мати усіх дітей-патріотів України. Зроджена від недопалків Революції Гідності та святого духу націоналізму
Я тільки почала жити, та вже пізнала цілий вир людських емоцій, пройшла крізь тисячі людських доль і згуртувала в собі майбутнє Великої України.
Як я виглядаю? Неважливо. Головне, що я роблю своїм виглядом. Я надихаю, виховую, навчаю, допомагаю. Проте, мабуть, щось про себе повідаю. Мудра від столітнього досвіду всередині, але молода від подиху свіжого юнацького життя ззовні.
Кажуть, можна дивитися на 3 речі вічно. З них перша – е рух води, друга – горіння вогню, а яка третя? Третя – це я, бо в мені є цілий всесвіт.
Саме такий промовистий і відвертий погляд одного з учасників школи Амбасадорів є на Табір "Сіверська Січ", що проходив в Сосниці цим літом 2021 року в комплексі будівель колишнього Дитячого пансіонату ім. Щорса.
 
А в суботу, 16 жовтня 2021 року проходила третя студія Школи Амбасадорів у формі велоподорожі-екскурсії.
 
Круг, річка Убідь, Табір Січ, Покровська церква, музей Довженка, Красна гора, технікум. Ось сім об’єктів, які стали основою для екскурсії від Амбасадорів з робочою назвою «За натхненням на двох колесах». Учасники подорожі на старті в експрес-режимі швиденько розставили черговість відвідування об’єктів, намалювали умовний маршрут на карті. І – в путь! На кожному із об’єктів наших наставників з Чернігова чекали цікаві оповіді про об’єкти. Амбасадори дивували! Версії походження назви річки Убідь, історія Покровської церкви, відомий і невідомий полковник Сосницького полку Яків Скидан. І – табір «Січ». Місце сили духу, місце сили патріотизму, місце краси, місце сили. Саме таким табір став цим літом, і, ми впевнені, і надалі буде.
 
Катерина Литвин запросила Амбасадорів продовжити підвищувати своє вміння оповідати про рідний край вже в Чернігові, де Амбасадори Чернігова готові поділитися своїми першим досвідом створення екскурсій і провести її для наших сосничан .
Тобто далі - обов’язково буде.
 
Під час заходу було використано обладнання, закуплене в рамках проєкту (фотокамера).
 
***
Діяльність відбувається в межах Програма DOBRE Голос громад Чернігівщини (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше