Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СК «Сосниця» – «Дягова». Результати матчу

Новини
05.07.2023

В першу неділю липня до Сосниці завітала команда «Дягова» – аутсайдер чемпіонату, який у своєму єдиному (до цього) поєдинку вдома розгромно програв менському «Темпу» (1-5).

Не варто було очікувати дива в поєдинку з лідером товариської першості.

СК «Сосниця» 8-0 «Дягова»

Забиті голи: Делеуров Богдан, автогол суперника, Кузьменко Сергій-2, Кузьменко Максим-2, Воробей Володимир-2.

«Відвантаживши» в кожному таймі по 4 голи сосницька команда впевнено перемогла суперника.

Початок розгрому поклав Богдан Делеуров, який до того мав ще одну блискучу нагоду, щоб відкрити рахунок, та головою пробив трохи вище перекладини. Та Богдан досить швидко виправився!

Другий гол на рахунку... гостей: один із гравців команди зрізав м'яч до сітки власних воріт після прострілу Віталія Шевченка.

Третій гол - «театр абсурду» від футболістів «Дягови»: один із них зіграв рукою в ситуації, що того зовсім не вимагала, у власному карному майданчику. Сергію Кузьменку пенальті реалізувати - що горіх розлускати.

Після перерви на «водопій» сосничан дещо «припустили віжки», та перед самісіньким свистком на перерву свій гол забив кращий бомбардир сосничан і всієї першості Максим Кузьменко, який провів натхненний поєдинок, раз-по-раз вирізняючись своєю індивідуальною майстерністю.

 

У другому таймі сосничани продовжили «в тому ж дусі». Одразу по перерві менеджер команди Станіслав Михайловський провів 3 заміни, одна з яких зіграла майже одразу. Це Володимир Воробей «поклав» п'ятий м'яч в ворота багатостраждальних гостей.

Шостий гол із розряду футбольної естетики: блискучий прохід Богдана Делеурова й передача-»цукерочка» на Сергія Кузьменка, який віддячив своєму партнеру влучним ударом!

Наприкінці поєдинку дубль на свій рахунок записав Володимир Воробей і Максим Кузьменко. Останній, до слова, відзначається феноменальною результативністю: після трьох поєдинків у активі Максима 7(!) забитих м'ячів. Для порівняння, лише єдина команда першості (крім «Сосниці»), забила більше - це менський «Кристал». Ще одна («Десна») забила стільки ж усією командою, а решта футбольних колективів (чотири з семи) мають менший командний гольовий доробок, аніж у Максима - індивідуальний. Такі-то справи.

В інших поєдинках товариського турніру були зафіксовані такі результати:

«Кристал» (Мена) 4-1 «Чапаєв» (Садове).

«Полісся» (Березна) 1-3 «Десна» (Макошине).

Після третього туру СК «Сосниця» продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю: в активі лідера 9 очок (різниця забитих і пропущених м'ячів 17-4). Також місця на п'єдесталі займають «Кристал» і «Десна», в активі яких по 6 очок. «Темп» і «Чапаєв» мають по 3 залікові пункти, щоправда меняни провели 2 поєдинки (решта команд, названих вище - по 3). Не мають очок поки що «Полісся» та «Дягова», але ці команди поки змарнували лише по 2 нагоди для того, щоб поповнити свій очковий запас.

В наступному турі, який відбудеться 9 липня о 16:00, сосницька команда знову поїде до Мени, та цього разу екзаменуватиме там місцевий «Темп».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше