Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СК «Сосниця» набрала 12 очок і відірвалася від найближчих переслідувачів аж на 6 балів

Новини
11.07.2023

Як і в поєдинку двотижневої давнини з іншою менською командою («Кристалом»), з «Темпом» СК «Сосниця» зіграла з таким же (приємним для нас) рахунком.

«Темп» (Мена) 2-5 СК «Сосниця» (2-5).

Забиті голи: Микола Кашич, Сергій Кузьменко, Богдан Делеуров, Максим  Кузьменко, автогол суперника.

Дуже цікаво, що сім із семи м'ячів були забиті в першому таймі. Гольову феєрію розпочав корюківський легіонер сосничанин Микола Кашич, який усі поєдинки в складі команди провів натхненно та енергійно, за що тепер був нагороджений дебютним у звітному поєдинку забитим м'ячем.

Наступний м'яч на рахунку капітана команди Сергія Кузьменка, для якого цей м'яч став уже третім у товариській першості. Не обійшлося й без допомоги... менських футболістів: як і в поєдинку минулого туру за участю Сосницької команди, один м'яч став наслідком автоголу.

Гості й не думали зупинятися: Богдан Делеуров, а потім і Максим Кузьменко довели рахунок до непристойних 0-5, а ще навіть перший тайм не завершився. Якщо для Богдана, який забиває от уже 3 поєдинки підряд, цей м'яч став третім у чемпіонаті, то для Макса, який ще не разу не йшов із поля без забитого м'яча, так і взагалі восьмим! Та далі меняни трохи «підсолодили гірку пілюлю», двічі скориставшись деякою розслабленістю в захисних редутах гостей і забивши у ворота Влада Іващенка.

З рахунком 2-5 завершився як перший тайм, так і поєдинок в цілому, адже, як виявилося, свій гольовий запал обидві команди реалізували ще в першій половині гри.

В інших поєдинках товариського турніру березенське «Полісся» вдома переграло менський «Кристал» 1-0. «Чапаєв» із Садового виявився сильнішим за «Дягову» 4-1.

Після цього туру СК «Сосниця» набрала 12 очок і відірвалася від найближчих переслідувачів аж на 6 балів. По 6 очок мають «Кристал», «Десна» та «Чапаєв», та найбільші шанси конкурувати з лідером найімовірніше має макошинська команда, адже вона, на відміну від решти названих вище команд, провела лише 3 поєдинки. 3 залікові пункти мають в активі «Темп» і «Полісся», причому вони також провели по 3 гри. Як і «Дягова», яка поки що набраними очками не розжилася.

Наступний тур сосницька команда пропустить, а радуватиме глядачів вона лише 23 липня, коли в Сосниці прийме «міцного горішка» товариської першості «Чапаєв».

Фото Андрія Скоробагатька

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше