Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СК «Сосниця» вдруге поспіль забила своєму супернику 7 м'ячів, пропустивши при цьому лише раз

Новини
01.08.2023

Як і в минулому домашньому поєдинку, СК «Сосниця» вдруге поспіль забила своєму супернику 7 м'ячів (5 із яких - у першому таймі), пропустивши при цьому лише раз. Зазвичай не гостинна (у спортивному плані) Березна цього разу далася гостям напрочуд легко!

Полісся (Березна) 1-7 СК «Сосниця»

Забиті голи: Лалука Роман, Делеуров Богдан, Кузьменко Сергій, Герасименко Сергій, Кугук Сергій, Мищенко Ігор (з пен.), Сердюк Андрій.

Гості відкрили рахунок уже на десятій хвилині поєдинку - ворота березнянської команди «розпечатав» юний Роман Лалука. Майже одразу ж рахунок подвоїв Богдан Делеуров, після чого інтрига в поєдинку, по великому-то рахунку, була вбита. Третього гола довелося чекати трохи довше: капітан сосницької команди опинився в потрібному місці в потрібний час і головою спрямував м'яча до сітки воріт березнянців. Потім за свої старання був винагороджений Сергій Герасименко, який весь час «бороздив» лівий фланг і кілька разів потрапляв до офсайду. Та, уникнувши «пастки» під час чергового вривання, Сергій майстерно реалізував свій момент. А п'ятий гол сосничан провів Сергій Кугук, який у цьому матчі грав на вістрі атаки, й нарешті реалізував-таки свій момент. На перерву команди пішли за рахунку 0-5.

У другому таймі «Полісся» дещо підрівняло гру, в тому числі завдяки проведеним замінам і (чого гріха таїти?) певній розслабленості сосничан. Березнянцям навіть вдалося забити гол престижу! Його забив молодий хлопчина з цілком серйозним дев'ятим номером на спині, який з'явився на полі внаслідок вимушеної заміни, проведеної господарями ще в першому таймі. Та сосничани швидко  відновили статус кво: після підступного відскоку від газону м'яч знайшов руку заслуженого ветерана березнянського футболу. Пенальті чітко виконав Ігор Мищенко. А «фінальний акорд» зіграв Андрій Сердюк, спрямувавши «смугастого» до сітки воріт суперника сильним і точним ударом. Майже одразу ж після цього рефері дав фінальний свисток. Знову більш, ніж упевнена перемога сосничан!

В інших поєдинках останнього туру першого кола були зафіксовані такі результати:

Десна (Макошине) 5-2 Темп (Мена)

Кристал (Мена) 6-0 Дягова.

За підсумками першого кола очолює турнірну таблицю товариської першості СК «Сосниця», яка має 18 очок (із 18 можливих) і різницю забитих і пропущених м'ячів 36-8. Команда найбільше з усіх учасників чемпіонату забила, найменше пропустила, стала найбільш видовищною в чемпіонаті (в матчах із її участю було найбільше м'ячів). Найближчі переслідувачі - «Кристал» і «Десна» мають по 12 балів. «Чапаєв» розмістився на екваторі табелю про ранги й має 9 залікових пунктів. Далі - «Темп» і «Полісся», в активі яких по 6 очок. «Дягова» замикає турнірку з нулем у графі набраних очок.

Всі команди провели по 6 поєдинків.

Наступний матч СК має провести в першу неділю серпня в Макошині, де поміряється силами з місцевою «Десною» - одним із головних (а то й найголовнішим) конкурентів. На данний момент саме домашня гра проти «Десни» є найважчим випробуванням для сосничан за все перше коло. Тож і наступна гра цих суперників обіцяє бути цікавою та безкомпромісною!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше