Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні у Чорнотичах святкують День села

Новини
12.07.2020

З усією теплотою вітаємо Вас з Днем села!

Цей день – завжди особливе свято. Його з однаковою радістю зустрічають як молодь, так і люди похилого віку. Адже нічого немає в житті дорожче малої батьківщини, найпрекраснішої і близької серцю.

Кожен житель вашого села завдяки наполегливій праці і багатому досвіду вносить свій особистий вклад в його розвиток. Так, все найкраще, що було створено багатьма поколіннями, дбайливо зберігається і передається молоді, збагачується новими успіхами і досягненнями. Тому ваші любов, працьовитість і відданість рідному краю заслуговують найвищих похвал, вдячності і поваги.

Нехай це свято принесе в кожен будинок гарний настрій, добрі зустрічі, дружнє спілкування, послужить новим імпульсом для творчої роботи на благо села і всіх його жителів.

Любі друзі! Бажаємо всім вам здоров’я, щастя, благополуччя, удачі і успіху у всіх справах і починаннях.

Зі святом!

Від імені в.о. старост,
виконавчого комітету, депутатів селищної ради
— селищний голова Андрій Портний

На жаль, цьогоріч в умовах карантину святкувань в селі не буде, тому згадаємо, як це було минулого року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше