Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосниччина туристична продовжує дарували туристам враження про Сосницьку громаду

Новини
23.04.2024

Цими вихідними до Сосниці завітала група туристів. Вони розпочали свою прогулянку з Андрієм Ткачом від сосницького ведмедя. Прогулялися містечком та дізналися які жінки і як впливали на життя та творчість наших видатних особистостей.

🚣 Далі, продегустувавши кудрівські сири, вирушили подивитися на паромну переправу через Десну. Через водопілля зараз вона не працює, а людей переправляють човном.

🏛 Відвідали гості і Сосницький музей довженка, де туристи мали можливість поспілкуватися з народним майстром Анатолієм Семенцовим, виставка робіт якого зараз експонується у музеї.

А ще провели оглядову екскурсію музеєм та запросили на лекцію з презентацією «Обраниці, або 9 жінок Довженка».

🌊 Далі у програмі був величний старовинний Купчицький вітряк, якому понад 100 років. І фінал мандрівки – Спаська круча, з якої відкривається неймовірна панорама заливних луків у поймі Десни.

🗨️ «Цей наповнений до вінця день, нам подарував пан Андрій. Дякуємо Вам за поєднання історичних оповідок з показом красот міста, за дегустацію і можливістю насолоджуватися водопіллям Десни! Не прощаємося, готові пізнавати Сосниччину далі!», – коментує одна із туристок.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше