Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька громада отримала допомогу від друзів – мешканців гміни Пільзно

Новини
27.12.2022

🇺🇦🇵🇱 Сосницька громада отримала чергову партію допомоги. Цього разу від наших друзів – мешканців Gmina Pilzno.

⚡ Місцеве водоканальне підприємство та добровільна пожежна бригада міста Пільзно передали до Сосниці електрогенератор. Він буде використовуватися для підтримки об’єктів критичної інфраструктури у випадку повного блекаута.

🍬 Вчителями, батьками та учнями початкових шкіл і дитячих садочків гміни Пільзно було організовано збір солодощів та спеціального харчування. Все це отримали діти з важкою інвалідністю, що проживають у Сосницькій громаді.

Окремо дякуємо викладачам шкіл, які закупили та передали нам вітаміни і вітамінні комплекси для цих дітей!

🍭 Цукерки до Дня святого Миколая, що збирали діти з Пільзно, також одержали наші діти з сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

🪚 Центр надання соціальних послуг теж не залишився без уваги і отримав необхідні засоби. Для них наші друзі з Пільзно, передали пральну машину, пили та лопати.

⛺ Ще від польських друзів одержали кемпінгове обладнання, яке буде передано нашим військовим.

🤝 Щиро дякуємо бургомістрові гміни Пільзно Ewa Gołębiowska, волонтерці Jadzia Papiernik, польським підприємцям Jana i Piotra Stróżów, Marka Smoły, Piotra Jarosza та Pawła Jędrzejczyka, Joanna Gałuszka, Wojciech Świerczek, мешканцям нашого міста-побратима та усім причетним за підтримку та допомогу в непростий для України час.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше