Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька громада отримала ще 4 дизельних генератора від німецького фонду GIZ

Новини
26.12.2022

⚡ Сосницька громада отримала ще 4 дизельних генератора від німецького фонду GIZ. Один з них потужністю на 38 кВт

🇩🇪🇺🇦 Цими днями, від наших німецьких партнерів, до Сосниці приїхало чотири дизельних генератори різної потужності. Один з них потужністю 38 кВт, два по 7.5 кВт, і ще один – 10 кВт.

💦 Найпотужніший з них буде передано КП «Сосницьке КЖУ» для забезпечення безперебійної роботи водопостачання в умовах відсутності електропостачання.

🌡 Також буде забезпечено безперебійне опалення Будинку дитячої та юнацької творчості і дитячого садочка «Сонечко».

🤝 Ця підтримка є частиною зусиль, спрямованих на допомогу партнерським громадам України, яка здійснюється в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше