Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька громада попрощалася з Героєм, захисником 🇺🇦 Олегом Биховцем

Новини
03.05.2023

Олег народився 7 лютого 2001 року в селі Козляничі. Закінчив дев'ять класів середньої школи.

З 2016 року навчався в Чернігівському обласному педагогічному ліцеї для обдарованої сільської молоді. З 2018 по 2022 роки навчався у Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка.

Олег був лідером у спорті, одним з кращих нападників футбольної першості останніх років, незмінним форвардом ФК «Волинка». Він знаходив час не тільки грати, а й писати та висвітлювати результати футбольних матчів.

Після закінчення факультету післядипломної освіти Військового інституту ім. Т. Шевченка у вересні 2022 року хлопець отримав військове звання «молодший лейтенант».

Після початку повномасштабної війни, у листопаді 2022 року, Олег долучився до одного з підрозділу військової частини А2613 та перебував на посаді командира взводу роти морської піхоти.

😭 28 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині чоловік потрапив під мінометний обстріл противника. Отримані поранення виявилися несумісними з життям.

💔 Ми глибоко співчуваємо родині Героя. 🙏 Нехай Господь Бог допоможе вам перенести цю важку втрату.

Вічна пам'ять і слава нашому Герою! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше