Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сосницька громада продовжує співпрацю з Програмою DOBRE

Новини
19.01.2021

Під час координаційної зустрічі, яка відбулася в онлайн форматі 18 січня, представники громад-учасників Програми DOBRE Чернігівської, Чернівецької та Запорізькоїобластей ознайомилися з черговим компонентом розвитку громади – «Залучення громадськості» та «Молодіжна робота».

Партнери проєкту пропонують до реалізації програму «Молодіжний працівник», що дасть змогу підвищити кваліфікаційний рівень фахівців, які працюють у молодіжному секторі, залучати молодь та стимулювати її до активної участі в житті громади.

Отже, головне, що зрозуміли представники громад під час зустрічі –молодь – це ресурс, а не проблема. Активні молоді люди самі вирішують проблеми, і часто ефективніше, ніж «дорослі». Тому залучаючи молодь ми можемо отримати два безперечних бонуси.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше